وي با بيان اينکه بيش از دو ميليون و 500 هزار نفر نيز از جاذبههاي تاريخي و طبيعي اين استان بازديد داشتند، متذکر شد: در ميان جاذبههاي گردشگري استان غار نخجير، موزه مفاخر، موزه چهارفصل، سرابهاي شازند و شهر زيرزميني ذلفآباد پذيراي بيشترين حجم بازديدکنندگان بودند.
توزيع اقلام تبليغاتي از ديگر مواردي بود که رضواني به آن اشاره کرد و بيان داشت: در نوروز بيش از 20 نوع اقلام تبليغاتي و دو نوع سيدي در تيراژ بالا ميان مسافران نوروزي استان توزيع شد و براي تمامي شهرستانهاي استان نيز به تفکيک بروشور گردشگري به چاپ رسيد.
رضواني اظهار داشت: در نوروز 89 تعداد پايگاههاي اطلاعرساني استان وابسته به اداره کل ميراث فرهنگي و جمعيت هلال احمر افزايش خوبي داشت به طوريکه در شهر اراک پايگاههاي اطلاعساني اداره کل ميراثفرهنگي از يک پايگاه به چهار پايگاه افزايش پيدا کرد.
معاون گردشگري استان مرکزي اضافه کرد: اجراي بازيهاي محلي و موسيقي سنتي به صورت متناوب در پارکها و موزههاي استان و در ميادين اصلي شهرستانها و اجراي برنامه نقالي و شاهنامهخواني در روز 12 فروردين از ديگر برنامههاي نوروزي ستاد دائمي تسهيلات سفر اين استان بود.
وي همچنين بيان داشت: در اين ايام سه تيم نظارتي شامل ناظران معاونت گردشگري، گشت مشترک اداره کل ميراثفرهنگي، سازمان تعزيرات حکومتي، دانشگاه علوم پزشکي و استانداري و همچنين گشت نامحسوس بر نحوه عملکرد تاسيسات و موسسات خدماترسان به مسافران نوروزي نظارت داشتند.
رضواني از راهاندازي تورهاي استانگردي و راهاندازي تور بازديد از بازار تاريخي اراک به عنوان ديگر برنامههاي نوروزي اين استان ياد کرد و افزود: همچنين تعداد هفت بازارچه صنايعدستي نيز براي استفاده گردشگران نوروزي داير بود و علاوه بر اين ارگ قديم اراک نيز احيا و به عنوان بازارچه صنايعدستي در معرض ديد علاقهمندان قرار گرفت.
اين مقام مسئول خاطرنشان کرد: در مجموع هماهنگي بسيار خوبي ميان دستگاههاي اجرايي عضو ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي استان برقرار بود و دستگاهها در تعامل و هماهنگي کامل با يکديگر قرار داشته و به فعاليت ميپرداختند.
/115
انتهای پیام/